0
19/10/2011

Tee sitä mistä tykkäät!

On aivan mahtavaa huomata kun elämässä on niin paljon kaikkea uutta mitä on löytänyt opittavaksi. Aivan mahtavaa!

Vuosi sitten tilanne oli aivan toisenlainen ja sillon ei elämä tuntunutkaan näin mielekkäältä vaikka periaatteessa ’kaikki oli hyvin’ – näiden tuntemuksien eroavaisuuden havaitseminen nostaa mielialaa entisestään ja tuntuu siltä kuin onnellisuus-pyörä olisi alkanut pyöriä keräten enenevissä määrin hyvää fiilistä joka pyörähdyksellä. Äskeisen lauseen toivon antavan energiaa niille ketkä ovat löytämässä oman onnellisuus-polkunsa alkua ja joutuvat ehkä tekemään hieman töitä päästäkseen kulkemaan siinä vakaasti: kyllä se siitä vielä helpottuu kivasti 😉

Mitä tein?   Aloin vähentää asioiden tekemistä mistä en pitänyt ja aloin tehdä asioita mistä pidän. Kiip it simple! ”Do what you love and do it often” 🙂

 

Mitäs mä opettelen, tai siis: mitä kivaa mä nykyään puuhailen?
– blogin kirjoittamista 😀
– Shiatsu-hieronnan diblomikurssilla ihmisvartalon saloja ja sen kautta laadukkaita eteerisiä öljyjä. Aivan huikeita juttuja voi tehdä yksinkertaisilla asioilla.
– NLP:tä – mielellä on aivan huikeat voimat:  ”May the force be with you” 😉
– aina vain laadukkaampaa ruokaa päivittäisessä ruokavaliossa.
– teenkaltaisten liemi-soppien makusynergioiden kalibrointia
– smoothie kokeilut ja makujen etsiminen. Noin puolet ruastani on erilaisia smoothieita 😉
– raakasuklaan tekemistä (tässä meni yksi lauantai-ilta hymyillen!)
– kehonhallintaa liikkumisen lukuisilla eri vaihtoehdoilla. Vartalolla tulee leikkiä ilon kautta – pois ne ”hammasta purren”-tyyppiset pakkolenkkeilyt. Iloa liikuntaan. Tämän vuoksi teen vähän kaikkea urheilua, jotta saan aina kyseiseen päivään sopivan liikuntalajin mitä tykkään silloinkin tehdä. Suosittelen!

En enää ole varma edes sainko kaikkia kivoja juttuja listattua tuohon, mutta sen voin sanoa, että kun tekee mistä todella pitää niin se tuo elämään aivan uudenlaista energiaa!

Energistä syksyä kaikille!

ps. alla pieni videoklippi, jossa on nähtävillä osa ihmisvartalon lukuisista mahdollisuuksista:

Comments & Reviews