Esittely

14/10/2011

Heippa ystävä,

nimeni on Jere ja olen Heinolasta maailman seikkailuihin lähtenyt ihminen. Ihmettelen ja pohdin monenlaisia asioita sekä innostun milloin mistäkin 🙂

Olen monessa mukana ja seikkailen toisinaan normaalista poikkeavissa paikoissa, ehkä siksi haluan jakaa havaintojani maailmasta. Toivon, että havainnoistani on hyötyä sinulle ja läheisillesi koska siksi minä teen tätä.

Tähän mennessä olen matkallani olen saanut havainnoida niin ”insinööri-maailmaa” kuin ”henkisempääkin polkua”, ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä koen sisäsyntyistä tarvetta toimia jonkinlaisena tulkkina näiden välillä.

Tältä sivulta voit lukea juttuja, katsoa videoita tai selata koosteita asioista, jotka jostain syystä koen kiinnostaviksi tai muulla tavalla maailmaa potentiaalisesti hyödyttäviksi.

Tahti julkaisuissa on vaihteleva, mutta huomion arvoista on se, että jotkin julkaisut eivät vanhene koskaan. Esimerkiksi nämä:

Lisäksi sivulta löydät vähemmän yleistä materiaalia kuten:

Koska maailma, eikä kukaan meistä, ole valmis ja sen vuoksi tämäkin esittely-sivu tulee päivittymään ajan myötä. Nyt tämän 2020-päivityksen myötä halusin kirjoittaa sinulle nämä sanat 🙂

Iloa päivääsi ystävä <3

/ Jere