17/01/2014

Hyödyllisiä internet-tiedonlähteitä hyvinvointiasi edistämään

Koska itsestään on ihan hyvä pitää huolta niin on ihan hyvä saada tietoa siitä, että miten se tapahtuu. Onneksi nykypäivän tekniikalla on mahdollista moni asia kun tämän Internetin myötä tiedon saaminen on varsin helppoa. Tämän vuoksi kasasin pienen otoksen siitä, mitä kaikkea voisi hyvä olla seurata – näitä ainakin minä teen ja seurailen.

Kahvi versio 2.0 on huippu juttu! Koska shomalaiset juovat melko paljon kahvia niin tämä on melko luonnollinen tapa aloittaa itsensä ja tapojensa päivittäminen – miksi tyytyä Lyhyesti tämä tarkoittaa laadukasta kahvia, jonka sekaan on sekoitettu rasvoja kuten luomuvoita ja/tai mct-öljyä tuomaan energiaa.

Fyysisestä treenaamisesta on monenlaista näkökulmaa olemassa, mutta tässä on jotain hyviä tiedon lähteitä mistä lähteä ammentamaan:

Jos sinua kiinnostaa itsesi tutkiminen hieman tarkemmin erilaisten testien muodossa niin tässä on oivia vaihtoehtoja siihen:

Ruokavalioon löytyy monta lähestymiskulmaa ja tärkeintä onkin, että se sopii juuri sinulle yksilönä ja juuri sinun nykyiseen tilanteeseesi. Hyvää asiaa löydät tähän esimerkiksi Paleo Podcasteista, joita on kiva kuunnella missä vain.

Mielen asioihin minulle vaikuttavin on ollut NLP-opiston tarjoamat monet kurssit, joiden myötä olen alkanut ymmärtää monia asioita ihmisistä ja maailmasta. Valmennusnetin Juha on myös osaava kaveri. Heiltä löytyy joitain ilmaisia juttuja jaosta ja sen lisäksi hyviä maksullisiakin juttuja, jotka olen kokenut hyödyllisiksi.

Ellet vielä ole tutustunut niin ison J:n uutiskirje on timanttista luettavaa!

Sen sijaan, että katsoisit televisiosta hömpää, jota sieltä valtaosin tulee, niin katso internetistä vaihteeksi vaikka Internetistä TED-puheita, tässä esimerkki asentojen vaikutuksesta hormonitoimintaan tai sieni-spesialistin juttuja TEDMED:ssä 😀 tai Brian Greenen juttuja maailmankaikkeudesta tai säieteoriasta. Youtubestakin löytyy käyttistä kuten luento vaikka ei-väkivaltaisesta kielenkäytöstä sekä hyvä lista RSA Animated:n loistavasti havainnollistettuja juttuja heidän kanavaltaan. Myös niinkin perusasiasta kuin vesi, voi löytyä katsottavaa.

Bio-hakkereiden uni-webinaarissa on paljon mielenkiintoista juttua:

 

Ellei halua tuijottaa tekoaurinkoa, jota näytöksikin kutsutaan niin välillä voi vaihtaa vaikka kirjoihin, joista voisin mainita seuraavia:

Tee asioita nyt, eikä myöhemmin!

ja muista herkutella 😛