Maksanpuhdistus – poista sappikivet luonnollisesti!

Tämä ohje on Hulda Clarkin kirjasta
Hoito kaikkiin sairauksiin.

Maksanpuhdistus

Maksan puhdistaminen sappikivistä parantaa ratkaisevasti ruoansulatusta, joka on koko terveytesi perusta. Voit odottaa myös allergioittesi katoavan enemmän jokaisella puhdistuksella, jonka suoritat! Tuntuu uskomattomalta, että se poistaa myös hartia- käsivarsi- ja yläselän kipuja. Sinulla on enemmän energiaa ja lisääntynyt hyvinvoinnin tunne.

Maksan sappinestetiehyiden puhdistaminen on tehokkain menetelmä, jonka voit tehdä parantaaksesi kehosi terveyttä.
Mutta sitä ei saisi tehdä ennen loisohjelmaa, ja parhaiden tulosten saamiseksi se pitäisi tehdä munuaispuhdistuksen ja hammashoidon jälkeen.

Maksan tehtävänä on valmistaa sappinestettä 1,2–2 litraa päivässä! Maksa on täynnä putkia, jotka toimittavat sappinesteen yhteen suureen putkeen (yleiseen sappitiehyeseen). Sappirakko liittyy yleiseen sappitiehyeseen ja toimii varastointisäiliönä. Rasvan tai valkuaisen syöminen laukaisee sappirakon puristautumaan tyhjäksi noin 20 minuutin kuluttua, ja varastoitunut sappineste päätyy yleistä sappitiehyttä pitkin suolistoon.

Monilla ihmisillä, jopa lapsillakin, sappinesteputket ovat sappikivien tukkeamat. Muutamat saavat allergioita tai nokkosihottuman, mutta toisilla ei ole oireita. Kun sappirakko skannataan tai röntgenkuvataan, mitään ei näy. Ne eivät tyypillisesti ole sappirakossa. Eikä kyse ole vain siitä, vaan useimmat ovat liian pieniä eivätkä ole kalkkeutuneita, joka on edellytys niiden näkymiselle röntgenkuvassa.
Sappikivilajeja on yli puoli tusinaa, joissa useimmissa on kolesterolikiteitä. Ne voivat olla mustia, punaisia, valkoisia, vihreitä tai kellanruskeita. Vihreät saavat värinsä siitä, että niiden pintaan kiinnittyy sappinestettä. Huomaa kuvasta, kuinka monissa on painuneena tunnistamattomia esineitä. Ovatko ne imumatojen jäännöksiä? Huomaa, kuinka monet ovat korkinmuotoisia ja niissä on pitkittäisiä uria. Tällaisten muotojen perusteella voimme nähdä tukkeutuneet sappitiehyet. Muut kivet ovat yhdistelmiä koostuen monista pienemmistä osoituksena siitä, että ne vähän päästä ryhmittyivät uudestaan sappitiehyissä viimeisen puhdistuksen jälkeen. Tiedemiesten mukaan jokaisen kiven keskustasta löytyy bakteeripesäke, joka on osoituksena siitä, että kuollut loisen osa on saattanut olla alkuna kiven muodostumiselle.

Kun kivet kasvavat, ja niiden määrä lisääntyy, maksaan kohdistuva paine saa sen tuottamaan vähemmän sappinestettä. Kuvittele, että puutarhaletkussasi olisi marmorikuulia. Paljon vähemmän vettä virtaisi, mikä vuorostaan vähentäisi letkun kykyä sylkäistä ulos marmorikuulat.  Sappikivien vaivatessa kehosta poistuu paljon vähemmän kolesterolia, ja kolesterolitaso voi kohota.

Koska sappikivet ovat huokoisia, ne voivat ottaa bakteereja, rakkuloita, viruksia ja loisia, jotka kulkevat maksan kautta. Tällä tavalla muodostuu tulehduspesäkkeitä, jotka tuottavat kehoon jatkuvasti uusia bakteereja. Mitään mahatulehduksia, kuten mahahaavoja tai suoliston pöhötystä ei voida parantaa pysyvästi poistamatta sappikiviä maksasta.

Puhdista maksasi kahdesti vuodessa.

Valmistelu
• Maksaa ei voi puhdistaa, jos siinä on eläviä loisia. Et ulos saa paljoa kiviä ja olet aika sairas. Käytä zapperia edellisviikolla tai toteuta loisten tuhoamisohjelma ensimmäisinä kolmena viikkona, ennen kuin yrität maksan puhdistusta.

• Munuaisten puhdistusta suositellaan lämpimästi ennen maksan puhdistusta. Sinä haluat munuaisesi, rakkosi ja virtsatiehyesi toimivan täydellisesti, jotta ne voivat poistaa tehokkaasti epätoivotut aineet, jotka ovat satunnaisesti imeytyneet suolistosta sapen erittymisen yhteydessä.

• Hoida hampaat kuntoon ensin, jos mahdollista. Suun pitäisi olla vapaa metalleista ja bakteereista (kavitaatioiden puhdistus). Myrkkyjä tuottava suu voi kuormittaa maksaa rasittaen sitä heti puhdistuksen jälkeen. Poista tämä ongelma ensin saadaksesi parhaat tulokset.

Ainesosat:

  • 4 rkl Karvassuolaa / Epsom-suolaa / Magnesiumsulfaattia (apteekista tai esimerkiksi Foodinilta)
  • Kylmäpuristettua oliiviöljyä  1,25 desiä (=125 ml)
  • Greippimehua puristettuna 1,5 dl. 2 pientä tai 1 iso greippi.
  • Ornitiinia (ei välttämätön) 4–8 varmistaaksesi, että saat nukutuksi.
  • Suuri muovipilli (ei vältt.) juomisen helpottamiseksi
  • Kannellinen tölkki

Magnesiumsulfaatti eli Epsomsuola on ainoa tunnettu magnesiuminmuoto, jonka tiedetään rentouttavan sappitiehyeitä laajemmaksi, jotta sappisora mahtuu kulkeutumaan pois maksasta sekä sappirakosta. Siksi sitä ei voi korvata magnesiumsitraatilla tai magnesiumoksidilla.

GREIPPImehu estää tiettyjen maksan entsyymien toimintaa, minkä seurauksena oliiviöljy saippuoituu kokkareiseksi poistuessaan maksasta. Kokkareiset ja palasaippuamaiset oliivikokkareet puhdistavat maksan alaosassa olevat sappitiehyet ja sappirakon MEKAANISESTI nuohoten kuonaaineet pois mukanaan. Siksi GREIPPImehua ei voi korvata sitruunamehulla, omenamehulla tai limetillä, koska greippimehun naringeniinin ja furanokumariinien on tarkoitus vaikuttaa maksaan niin, että sapen ja maksan puhdistus onnistuu.

 

Valitse puhdistuspäiväksi esimerkiksi lauantai, koska silloin voit levätä lopun päivää.

Älä nauti lääkkeitä, vitamiineja tai pillereitä, joita ilman selviät. Ne voivat estää onnistumisen. Lopeta myös loisohjelma ja munuaisyrtit edellispäivänä.

Syö rasvaton aamiainen ja lounas, esimerkiksi keitettyä viljaa hedelmien, hedelmämehun, leivän ja hunajan kanssa (ei voita tai maitoa), ainoastaan uuniperunoita tai muita vihanneksia suolan kanssa. Tämä mahdollistaa sappinesteen muodostumisen ja kehittää paineen maksassa. Suuri paine työntää ulos enemmän kiviä.

Klo 14. Älä syö tai juo 14:n jälkeen. Jos rikot sääntöä, voit olla kokea olosi hyvin sairaaksi myöhemmin.

Karvassuolan valmistus: Sekoita 4 ruokalusikallisa 800 millilitraan (8 desiä) vettä. Tästä saa neljä 200 millilitran annosta. Laita tölkki jääkaappiin jäähtymään (tämä mukavuuden ja mauan vuoksi).

Klo 18. Juo yksi annos 200 ml (2 desiä) jääkylmää karvassuolaa. Jos et ole tehnyt tätä edeltäkäsin, sekoita nyt 1 rkl karvassuolaa 2 desiin vettä. Voit lisätä 1/8 tl C-vitamiinijauhetta maun parantamiseksi. Voit myös juoda muutamia kulauksia vettä päälle tai huuhdella suusi.

Ota oliiviöljy ja grapehedelmä jääkaapista lämpiämään.

Klo 20. Juo uudestaan 2 desiä karvassuoloja.

Et ole syönyt kello 14:n jälkeen, mutta et ole nälkäinen. Tee nukkumaanmenotoimet. Ajoitus on ratkaiseva onnistumiselle. Älä ole enempää kuin kymmenen minuuttia etuajassa tai myöhässä.

21.45. Kaada 125 ml (1,25 dl) oliiviöljyä puolen litran astiaan. Purista grapehedelmä. Mehua tarvitaan ainakin 125 ml, mieluummin vähän enemmän. Poista sose haarukalla. Voit lisätä limonadia. Lisää se oliiviöljyyn. Sulje tölkki tiiviisti kannella ja ravista voimakkaasti, kunnes seos on vesimäistä (vain tuore grapehedelmä toimiin näin).

Käy nyt kylpyhuoneessa kerran tai useammin, vaikka myöhästyisit kello 22:n drinkistä. Älä myöhästy enempää kuin 15 minuuttia.

22.00. Juo valmistamasi oliiviöljy. Ota 4 ornitiinikapselia ensimmäisten kulausten kanssa varmistaaksesi, että saat nukutuksi koko yön. Ota 8, jos kärsit unettomuudesta. Saat juoman alas helpommin, jos käytät suurta muovipilliä. Voit käyttää ketsuppia, kanelia tai ruskeaa sokeria saadaksesi sen alas. Vie se vuoteesi viereen, jos haluat, mutta juo se seisaaltasi. Juo 5 minuutin kuluessa (15 minuuttia hyvin vanhoille tai heikoille ihmisille).

Mene vuoteeseen heti.  Jos et tee niin, et ehkä onnistu saamaan kiviä ulos. Mitä pikemmin panet makuulle, sitä enemmän kiviä saat ulos. Valmistaudu menemään vuoteeseen etuajassa. Älä siivoa keittiötä. Heti kun olet saanut juoman alas kävele vuoteesi luo ja pane makuulle selällesi pää ylhäällä tyynyllä. Yritä ajatella, mitä maksassa tapahtuu. Yritä olla aivan liikkumatta vähintään 20 minuuttia. Voit tuntea  kivivirran kulkevan sappitiehyitä pitkin kuin marmorikuulat. Kipua ei ole, koska sappitiehyiden läpät ovat auki (kiitä karvassuoloja!). Ala nukkua, et ehkä onnistu saamaan kiviä ulos, ellet tee niin.

Seuraava aamu. Herättyäsi ota kolmas annoksesi karvassuoloja. Jos sinulla on vatsavaivoja tai pahoinvointia, odota, kunnes ne ovat ohi, ennen kuin juot karvassuolat. Voit mennä takaisin vuoteeseen. Älä nauti tätä annosta ennen kello kuutta.

2 tuntia myöhemmin. Ota neljäs (viimeinen) annoksesi karvassuoloja. Juo 2 desiä seosta. Voit mennä takaisin vuoteeseen.
Kun toiset kaksi tuntia on kulunut, voit syödä. Aloita hedelmämehulla. Syö hedelmä puoli tuntia myöhemmin. Tuntia myöhemmin voit syödä tavallista ruokaa, mutta tee se kevyesti. Illalliseen mennessä sinun pitäisi tuntea olevasi toipunut.

Kuinka hyvin onnistuit? Voit odottaa, että sinulla on ripuli aamulla. Käytä taskulamppua etsiessäsi sappikiviä ulosteista WC-altaassa. Katso, onko vihreitä, koska ne ovat osoitus siitä, että ne ovat aitoja sappikiviä eikä ruoan jäännöksiä. Ainoastaan maksasta tullut sappineste on herneenvihreää. Ulosteet uppoavat, mutta sappikivet kelluvat niiden sisällä olevasta kolesterolista johtuen. Laske kaikki karkeasti, olivat ne sitten kellanruskeita tai vihreitä. Tarvitset yhteensä 2000 kiveä, ennen kuin maksa on kyllin puhdas, jotta pääset pysyvästi eroon allergioista tai limapussintulehduksesta tai yläselän kivuista. Ensimmäinen puhdistus voi vapauttaa sinut muutamaksi päiväksi, mutta kun takaosassa olevat kivet siirtyvät eteenpäin, ne aiheuttavat samat oireet uudestaan. Voit toistaa puhdistukset kahden viikon välein. Älä milloinkaan puhdista, kun olet sairas.

Joskus sappitiehyet ovat täynnä kolesterolikiteitä, jotka eivät ole muodostuneet pyöreiksi kiviksi. Ne näkyvät ”silppuna”, joka kelluu veden pinnalla WC-altaassa. Sen väri voi olla kellanruskea, ja niissä voi olla miljoonia pieniä valkoisia kristalleja. Tämän silpun puhdistaminen on yhtä tärkeää kuin kivien poistaminen.

Kuinka turvallista on maksanpuhdistus? Se on hyvin turvallista. Mielipiteeni perustuu yli 500 tapaukseen, joiden mukana on monia 70- ja 80-vuotta täyttäneitä. Yksikään ei joutunut sairaalaan, yksikään ei ilmoittanut olevan kipuja. Se voi kuitenkin saada sinut melko sairaaksi pariksi päiväksi jälkeenpäin, vaikka loisten ehkäisyohjelma oli kaikissa näissä tapauksissa laiminlyöty. Tästä johtuen ohjeissa neuvotaan sinua suorittamaan lois- ja munuaisohjelma ensin

ONNITTELEN!
Olet poistanut sappikivesi ilman leikkausta! Haluan ajatella, että olen viimeistellyt nämä ohjeet, mutta en voi ottaa ansiota sen alkuperästä itselleni. Se keksittiin satoja ellei tuhansia vuosia sitten, KIITOS YRTTIPARANTAJILLE!

Tämä menetelmä on ristiriidassa monien nykyisten lääketieteellisten käsitysten kanssa. Sappikivien ajatellaan muodostuvan sappirakossa eikä maksassa. Niitä ajatellaan olevan muutamia eikä tuhansia. Niitä ei yhdistetä muuhun kipuun kuin sappirakkokohtauksiin. On helppo ymmärtää, miksi näin ajatellaan. Siihen mennessä, kun sinulla on ankaria kipuja, muutamia kiviä on sappirakossa, ja ne ovat kyllin suuria ja kalkkiutuneita näkymään röngenkuvassa ja aiheuttamaan siellä tulehduksen. Kun sappirakko poistetaan, ankarat kivut lakkaavat, mutta mahapussintulehdus ja muut kivut sekä vatsavaivat ovat jäljellä.

Totuus on itsestään selvä. Ihmiset, joilta on poistettu sappirakko leikkauksella, saavat edelleen runsaasti vihreitä, sappinesteen peittämiä kiviä, ja jokainen joka viitsii leikellä kiviään, voi nähdä, että samankeskeiset ympyrät ja kolesterolikristallit vastaavat tarkasti oppikirjojen kuvia sappikivistä.

Huom! Useimpien asiantuntijoiden mukaan maksanpuhdistus tulisi tehdä kolme kertaa esim. parin viikon välein. Tällöin kaikki ensimmäisillä kerroilla valumaan lähteneet kivet ja sorat tulevat ulos lopullisesti.